TROUWFEEST

Als afsluiter van een onvergetelijke dag
De mooiste dag van je leven afsluiten met een geweldig feest - dat kan!

In de avond na jullie huwelijksceremonie en heerlijk diner kun je bij ons terecht voor een all-inclusive trouwfeest. Jullie favoriete DJ of band, eigen uitgekozen hapjes & drankjes en de aankleding van de zaal hélemaal naar jullie smaak.

Voor deze speciale dag maken we het graag naar jullie zin via een maatwerkarrangement. Neem snel even contact met ons op. We ondersteunen jullie graag!
PAKKET A
50-100 personen
Onbeperkt bier, wijn, fris, koffie, thee
4 uur zaalhuur (max. 00:00)
Luxe borrelplank
Apparatuur: beamer, microfoon e.d.
€24,50 p.p.
Optioneel: p.p. 5 stuks luxe bittergarnituur
€3,50 p.p.
Tegen meerprijs en in overleg:
DJ/Band, aankleding, ontvangst met gebak
CONTACT
PAKKET B
Meest gekozen!
50-250 personen
Onbeperkt bier, wijn, fris, koffie, thee
6 uur zaalhuur (max. 03:00)
Luxe borrelplank
Apparatuur: beamer, microfoon e.d.
€29,50 p.p.
Optioneel: 5 stuks luxe bittergarnituur
€3,50 p.p.
Tegen meerprijs en in overleg:
DJ/Band, aankleding, ontvangst met gebak. Ook uit te breiden met bijv. een kennisquiz met quizmaster en beamerpresentatie e.d.
CONTACT
PAKKET C
50-200 personen
Onbeperkt bier, wijn, fris, koffie, thee
6 uur zaalhuur (max. 03:00)
Catering naar keuze
Apparatuur: beamer, microfoon e.d.
€29,50 p.p. excl. catering
Optioneel: 5 stuks luxe bittergarnituur
€3,50 p.p.
Tegen meerprijs en in overleg:
DJ/Band, aankleding, ontvangst met gebak. Ook uit te breiden met bijv. een kennisquiz met quizmaster en beamerpresentatie e.d.
CONTACT
Trouwfeest organiseren in regio Venlo of Horst aan de Maas?
Het allerbelangrijkste voor ons is dat jullie huwelijksdag een dag is om niet te vergeten. Graag zetten we ons daarom in voor het compleet maken van jullie dag door een trouwfeest naar jullie smaak neer te zetten.

Wat zijn de mogelijkheden qua trouwfeest?

Het helemaal zelf organiseren van een trouwfeest wordt eigenlijk niet vaak gedaan. In de meeste gevallen wordt dit overgelaten aan een naaste (vriend of broer/zus) of soms een weddingplanner. Bij ons is het in ieder geval mogelijk om het precies op jullie manier te doen. Jullie kunnen (gedeeltelijk) zelf bij ons aan tafel komen zitten, of het organiseren van het trouwfeest overlaten aan iemand anders.

Wij zorgen ervoor dat jullie wensen in ieder geval gerealiseerd worden in onze horecagelegenheid. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van onze bestaande arrangementen, maar het liefst bieden we natuurlijk een maatwerkfeest aan voor jullie trouwfeest. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!

Artiest(en) boeken voor op jullie trouwfeest?

Het zoeken en boeken van de juiste artiest(en) voor jullie trouwfeest is een essentieel onderdeel van de organisatie voorafgaand aan het huwelijk. De eerste afweging die gemaakt dient te worden, is de keuze tussen een band, zanger(es) of DJ – of allemaal.

Een band kan heel specifiek uitgekozen worden om een volledige live ervaring te verzorgen voor jullie en de gasten – een mooi voordeel! Een nadeel hiervan kan zijn dat een band ook erg de avond kan ‘opeisen’ waardoor het meer om de band draait dan om het bruidspaar. Het is altijd verstandig om dit even in overweging te nemen, hoe gek je ook bent van je favoriete band! Een lastig punt op andere locaties kan zijn dat er een gebrek aan ruimte is voor de band om op te treden. Bands hebben namelijk meer ruimte nodig dan een zanger(es) of DJ. Gelukkig is dit op onze locatie geen probleem, aangezien wij beschikken over een permanent podium waarbij een fantastische licht- & geluidservaring de avond compleet maakt!

Een DJ heeft als voordeel dat je voor verschillende stijlen muziek op één avond kan gaan. Op het moment dat je een band of zanger(es) boekt, loop je natuurlijk het risico dat het blijven plakken bij één genre maar één groep van je gasten plezier geeft. Je wilt natuurlijk voor de wat jongere generatie een aantal top-40 nummers kunnen bieden en voor de oudere generatie een selectie aan rock en disco. Dát is het voordeel van een DJ!

Het voordeel van een zanger(es) kan zijn dat hij/zij op een subtiele manier nummers kan vertolken d.m.v. een piano of akoestische gitaar. Op deze manier overheerst de artiest niet op de avond zelf en wordt zorg gedragen voor een intieme, persoonlijke sfeer. Het nadeel hiervan is dat het te lang laten optreden van een zanger(es) ertoe kan leiden dat de muziek wat eentonig aan kan horen. Dit kan echter bijvoorbeeld opgelost worden door een duo in te huren, of meerdere zangers/zangeressen te laten optreden.

Is het ook mogelijk om een combinatie van band, zanger(es) en/of DJ te hebben op mijn trouwfeest?
Natuurlijk is het ook een optie om voor een hybride te gaan van een band/zanger(es) met een DJ erbij. Op deze manier worden alle facetten geboden op jullie trouwfeest: een live optreden met persoonlijke liedjes vertolkt door een artiest, én het voordeel dat een DJ vóór en ná het optreden kan switchen van genre. Hierdoor komt voor iedere gast leuke muziek voorbij! Wilt u graag een persoonlijk gesprek over de opties bij ons? Neem dan graag contact met ons op!

Locatie
een
website